Azijietiškas punšas (Asian Punch) kokteilio receptas

ASIAN PUNCH kokteilis

Kokteiliui pagaminti reikės:

Vanduo
125 ml
Cukrus
125 ml
Imbieras
1 vnt.
Sakė
120 ml
Ličių likeris
120 ml
Degtinė
120 ml
Baltos spanguolių sultys
120 ml
Ličių sultys
120 ml
Litis
15 vnt.
Ledo kubeliai
pagal skonį

Kokteilio paruošimas:

  1. Puode sumaišykite vandenį, cukrų ir du valgomuosius šaukštus smulkinto imbiero.
  2. Šildikite kol cukrus ištirps.
  3. Ant labai silpnos ugnies pavirkite dar 10 minučių.
  4. Gautą sirupą atvėsinkite.
  5. Nukoškite per sietelį.
  6. Prieš naudojimą sirupą laikyti šaldytuve 1 savaitę.
  7. Į punšo indą supilkite sakę, ličių likerį, degtinę, spanguolių sultis, ličių sultis, 60 ml imbierinio sirupo.
  8. Gerai išmaišykite baro šaukštu.
  9.  Patiekite senovinėje stiklinėjė su ledu.
  10. Stiklines papuoškite ličio vaisiais, pervertais smeigtuku.

About The Author


Kokteilių Guru

Aš save galiu vadinti Kokteilių guru. Ragauju, bandau ir pristatau geriausius alkoholinius, nealkoholinius ir sveikus kokteilius. Skanaus!

Leave a Comment