Kriaušinis martinis (Pear martini) kokteilio receptas

PEAR MARTINI kokteilis

Kokteiliui pagaminti reikės:

Degtinė
60 ml
Kriaušių piure
30 ml
Obuolių sultys
30 ml
Citrinų sultys
8 ml
Cukraus sirupas
8 ml
Rozmarino šakelė
2 vnt.
Ledo kubeliai
pagal skonį
Kriaušės skiltelė
1 vnt.

Kokteilio paruošimas:

  1. Cukraus sirupui pagaminti, sumaišykite 125 ml vandens 125 g cukraus, virkite tol, kol cukrus ištirps. Atšaldykit sirupą ir laikykit šaldytuve.
  2. Plaktuve, naudodami grūstuvėlį, sutrinkite rozmarino šakelę su cukraus sirupu.
  3. Suberkite ledukus, supilkite degtinę, kriaušių piure, obuolių sultis ir citrinų sultis.
  4. Energingai plakite nuo 8 iki 10 sekundžių.
  5. Nukoškite gėrimą į martinio taurę.
  6. Kokteilį puoškite rozmarino šakele ir kriauše.

About The Author


Kokteilių Guru

Aš save galiu vadinti Kokteilių guru. Ragauju, bandau ir pristatau geriausius alkoholinius, nealkoholinius ir sveikus kokteilius. Skanaus!

Leave a Comment