Šampano džulepas (Champagne Julep) kokteilio receptas

CHAMPAGNE JULEP kokteilis

Kokteiliui pagaminti reikės:

Putojantis vynas
90 ml
Konjakas
30 ml
Cukranendrių sirupas
1 lašas
Smulkintas ledas
pagal skonį
Mėtos lapelis
6 vnt.
Mėtos šakelė
1 vnt.

Kokteilio paruošimas:

  1. Į senovinę taurę sudėkite mėtos lapelius ir įlašinkite cukranendrių sirupo.
  2. Grūstuvėliu trinkite, kol pasijus mėtos aromatas.
  3. Papildykit taurę smulkintu ledu ir supilkite konjaką.
  4. Pora kart pamaišę, užpilkite putojančiu vynu.
  5. Šampaninį gėrimą puoškite šviežia mėtos šakele.

About The Author


Kokteilių Guru

Aš save galiu vadinti Kokteilių guru. Ragauju, bandau ir pristatau geriausius alkoholinius, nealkoholinius ir sveikus kokteilius. Skanaus!

Leave a Comment